Algemene voorwaarden 

Privacy statement

Dit is het privacy statement van OnsDrenthe, gevestigd te 7921CE, Zuidwolde aan de bernhardlaan 39, www.onsdrenthe.nl

Toepasselijkheid

Dit privacy statement is van toepassing op alle persoonsgegevens, die u digitaal aan ons verstrekt, bijvoorbeeld via een bestelling of een contactformulier op onze website, of door middel van persoonlijk contact met onze medewerkers.

Algemeen

Wij hechten groot belang aan u privacy en betrachten daarom de grootst mogelijke zorgvuldigheid in het behandelen en beschermen van uw persoonsgegevens. Wij gebruiken uw gegevens alleen om aan de diensten van OnsDrenthe waar u om gevraagd hebt, te kunnen voldoen.

Waarom gebruiken wij uw persoonsgegevens?

Wij gebruiken uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u te kunnen opnemen als u daarom verzoekt, en/of u schriftelijk (per e-mail) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikbaar bent. Daarnaast gebruiken wij als OnsDrenthe uw persoonsgegevens in het kader van een dienst, zoals het bezorgen van een bestelling.

Persoonsgegevens die wij verwerken

OnsDrenthe kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van OnsDrenthe, en/of omdat u deze zelf verstrekt bij het invullen van een contactformulier. OnsDrenthe kan de volgende persoonsgegevens van u verwerken:

  • Uw voor en achternaam
  • Uw adresgegevens
  • Uw telefoonnummer
  • Uw e-mail adres

Beveiliging

 

OnsDrenthe neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via info@onsdrenthe.nl of bel ons via : 0629453300/0613521310

 

Juridische kennisgeving

Naam: OnsDrenthe
Handelsnaam: OnsDrenthe
Vestigingsadres : Bernhardlaan 39, 7921CE Zuidwolde
Telefoonnummer : 0629453300/0613521310
E-mailadres : info@onsdrenthe.nl
Kvk nummer : 81930097