Wie zijn wij

De personen achter Ons Drenthe

Wie had dat gedacht, een samenwerking tussen een Drent een een Twent. Een geboren tukker die is aangestoken met het Drentse enthousiasme door een geboren getogen Drentenaar. De natuur, de gastvrije mensen, de vlag en de cultuur. Ons Drenthe heeft het allemaal. Om onze, maar ook zeker jullie trots kenbaar te maken trappen wij af met stoere OnsDrenthe producten die wij met veel zorg voor jullie hebben samengesteld.
Goeiedag eem! Mijn naam is Mart Pouwels, 26 jaar en geboren in Almelo. Ik ben opgegroeid in het oosten. Na een paar jaartjes verkent te hebben in de liefde kwam ik erachter dat echte mooie vrouwen toch alleen in Drenthe wonen. Gelukkig werkte ik zelf al in Drenthe. Dus mij aanpassen aan het Drentse leven heeft mij niet al te veel moeite gekost. Ik voel me dan ook trots dat ik hier mag wonen en deze mooie producten onder de vlag van Drenthe mag aanbieden.

Kalm an he!

Mijn naam is Eelke van Eijck, 34 jaar en geboren in het mooie plaatsje Meppel. Ik ben opgegroeid in Zuidwolde en hier woon ik nog steeds. Momenteel werk ik bij een horecagroothandel in Rogat. (een echte Drent weet waar dit ligt) Gek genoeg heb ik een vrouw die uit Twente komt en aangezien er alleen maar mooie vrouwen uit Drenthe komen, is zij ook in Drenthe komen wonen.

Tot een andermaol!